Анализи

Първите дни на бременността

Анализи

Вътрематочно развитие на плодаРазвитие на плода от първите дни на бременносттаНаскоро в медицинската литература все повече се появява информация за развитието на органите и системите на нероденото дете.

Народно ранно откриване на бременност

Анализи

Как да определите бременността по популярни начини

Други статии за това как да се определи бременността:

Ектопична бременностДнес можете да определите бременността по различни начини: тест, тестове и т.н.

Възможно ли е умишлено да се замислят близнаците по естествен начин?

Анализи

Раждането на близнаци винаги е двойна радост. Много двойки искат да имат близнаци или близнаци. Тази статия ще ви помогне да разберете дали е възможно да се замислят близнаците по естествен начин.

Детска млечна формула Нестле Нестоген (Нестоген) от раждането - припомняне

Анализи

Дали PALM OIL или не е в смес от Nestogen 1? Защо трябва да изоставим Нестоген 1, въпреки че го препоръчвам? Тествани на близнаци! :-) С избора на детска формула аз трябваше да се справя почти веднага след изписването от болницата с близнаци, защото за две деца с всичките ми усилия да увеличат кърменето кърмата не беше достатъчна.

Магнезия с капкомер за бременност за това, което е на 3-тия триместър

Анализи

Магнезия при бременност: опасности и ползиМагнезията по време на бременност се използва широко в целия свят за лечение преди всичко на прееклампсия, еклампсия, преждевременно раждане и свързани симптоми.

Здравословна бебешка храна: описание на Hipp смесите за новородени бебета

Анализи

Кърмата е най-доброто хранене за новородени, тъй като съдържа голямо количество хранителни вещества. За съжаление, не всички майки могат да кърмят, така че родителите трябва да изберат: какво да се храни с бебето?

Как да забременеете с близнаци

Анализи

Има ли хапчета за забременяване с близнаци? мастноразтворими витамини "А", "D" и "E". фолиева киселина; лекарството AEVIT.Как и кога е по-лесно да забременеете с близнаци?

Естеството на кървенето в периода на постнаталното възстановяване

Анализи

Постнаталното кървене е физиологичен процес, благодарение на който матката се освобождава от остатъците от плацентата и лочи. Лекарите определят тежестта си по естеството на секретите и общата загуба на кръв.

Целина по време на бременност: лекарите съветват да се въздържат...

Анализи

Целина, според диетолозите, е по-добре да се яде в сурова форма - затова запазва всичките си полезни качества. Според бременни жени и гинеколози една бременна жена трябва да забрави за този зеленчук за известно време - ефектът му върху плода и върху организма на майката е твърде двусмислен.

Авокадо по време на бременност

Анализи

Много диетолози са склонни да смятат, че трябва да ядем само плодовете им, т.е. тези, които са характерни за нашата климатична зона. И екзотични, например, вар, киви, авокадо, не препоръчваме да ядете.

Праскова масло по време на бременност: сбогом, стрии!

Анализи

Прасковото масло е известно от древни времена благодарение на отличните си свойства при излагане на кожата.Благодарение на необичайно лекия ефект и липсата на алергии Маслото от праскова се използва както по време на бременност, така и по време на грижи за новородени.

Съвети за организиране на изкуствено хранене за 2 месеца - начин на хранене на детето и други нюанси

Анализи

Повечето майки знаят, че кърмата е най-добрата храна за бебето. Създадена от самата природа, тя съдържа пълна гама от хранителни вещества, витамини и микроелементи - всичко това е толкова необходимо за развитието на всички системи на тялото на новороденото.

Причини за токсикоза при бременност

Анализи

В народа становището е установило, че бременността неизбежно се свързва с гадене, повръщане и други прояви на ранна токсикоза. В действителност само 10% от всички бременни жени са податливи на токсикоза.

Плувен басейн по време на бременност

Анализи

Басейнът за бременни жени не е просто приятно забавление, а истинско спасение за уморени гърбове и подути крака. Да бъдеш във водата позволява на бъдещата майка временно да забрави за силата на привличането на земята и да даде пълна почивка на напрегнатите мускули.

След Раждането
Сподели С Приятели