Анализи

Анемия при недоносени бебета.

Анализи

Споделете тази статия в социалните мрежи:Всяка жена, която има сложен ход на бременността при раждането на преждевременно бебе, което има силата да живее и расте, счита това за истинско чудо.

Фъстъци по време на бременност

Анализи

Едва ли е научила за бременността, вероятно всяка жена започва да се притеснява от въпроса за правилната диета на храната. И, разбира се, както за собствената си спокойствие, така и за здравето на бъдещото бебе, трябва да знаете за продукти, чието използване трябва да се избягва (или да се сведе до минимум) по време на бременност.

Басейн по време на бременност - умерено упражнение е полезно само

Анализи

Всеки знае, че нашите отдалечени предци са живели във вода. И в утробата също плуваме. Ето защо почти всеки един от нас несъзнателно дърпа към водата, независимо дали става дума за залози или за басейн.

Разстройство на стомашно-чревния тракт с HS: Мога ли да приема "Fosfalugel", как влияе лекарството върху лактацията и върху бебето?

Анализи

Често новите майки се сблъскват с проблеми в стомашно-чревния тракт. Дискомфортът на изпражненията (запек или, обратно, диария) е едно от най-често срещаните заболявания на кърмещите майки, което значително намалява качеството на живот и предотвратява жената да се наслаждава на майчинството.

Фенистил: описание на лекарството, особено използването на лактация

Анализи

Алергията в кърмещата майка е често и неприятно явление, което се случва по различни причини. Алергичните прояви под формата на обриви, сърбеж, хрема, оток, влошават благосъстоянието на лактиращата жена.

Как да различаваме бременността от PMS

Анализи

Съкращението PMS веднага щом не бъде използвано и веднага след като не бъде декодирано. От всички симптоми, характерни за този феномен в общественото мнение, само устните и рязкото изменение на настроението бяха укрепени.

Дали е възможно АТСС при лактемия?

Анализи

По време на кърменето женското тяло става лесно достъпно за проникване на патогенни бактерии и микроорганизми. Причината за това е пълният добив на полезни минерали по време на бременност и кърмене.

Витамин В12 по време на бременност

Анализи

Витамин В12 се отнася до водоразтворими витамини. Голямо количество вещество се концентрира в белите дробове, бъбреците, черния дроб и далака. Друго име за витамин В12 е кобаламин.

Звездичка с кърмене

Анализи

Златната звезда е популярен лекарствен продукт на базата на растителни компоненти. Лекарството се представя чрез различни лекарствени форми и се използва за комплексно лечение на заболявания.

Капки в носа по време на кърмене

Анализи

Кърмещите майки често страдат от обикновена настинка, която се придружава от секрети на лигавицата, оток на носната кухина, затруднено дишане, кихане. Ако възникне ринит на фона на инфекция на респираторни органи с вирусен произход, се появяват и други симптоми.

Какво трябва да вземете с вас в болницата: точен списък на необходимите неща за майката и новороденото

Анализи

Терминът раждане се приближава и бъдещата майка започва да се събира в болницата. По-добре е да подготвиш всичко по-рано, отколкото да бързаш с нещо, което не трябва да поставяш, и после да се разочароваш.

Масаж за хипертония при кърмачета

Анализи

Детето се ражда с физиологично повишен мускулен тонус. Поради това през първите седмици той взема вътрематочна позиция, огъва краищата и ги води към тялото. Такова състояние е естествено, не причинява бебета неудобства и постепенно преминава.

Сподели С Приятели