Анализи

Как да се отървем от стреса? Най-добрите упражнения за премахване на тона на матката по време на бременност

Анализи

При бременност често се появява такъв неприятен симптом като тонуса на матката. Какво е то, защо възниква и е възможно да се бие с тона с помощта на упражнения?

Ергоферон кърмачка: описание на лекарството, конкретно приложение

Анализи

Кърмещите жени често страдат от настинки (грип, ARVI), особено през студения сезон. Имунитетът на кърмещата майка в следродилния период все още е силно отслабен и следователно нейното тяло е уязвимо за вирусни атаки.

В басейна в ранните етапи: мога ли да ходя бременна и какви упражнения да избирам?

Анализи

Всички бъдещи мумии трябва да се грижат за здравето си, за да го дадат на бебето си. Често има въпроси, но дали си струва да се прави спорт, е възможно бременните жени да отидат на тренировки и да посетят например плувен басейн.

Млечни смеси: списък и описание

Анализи

Смеси без мляко се използват за хранене на деца, които имат тази или тази хранителна алергия. Най-често това алергия към протеини от кравето мляко. Смесите без мляко просто не съдържат компонентите, които причиняват тази алергия - белтъчини и лактоза.

Лешник по време на бременност

Анализи

Всяка отговорна бъдеща майка иска да направи всичко по силите си, така че бебето да се развива и да расте добре в утробата. В тази връзка често има въпроси относно ползите от даден продукт за здравето на бременна жена.

Масаж за дете преди лягане

Анализи

С помощта на различни масажни движения можете да постигнете съвсем различни резултати. Някои манипулации третират децата, други активират работата на органи и системи, третата, напротив, успокояват.

35 седмици от бременността

Анализи

Акушерките смятат, че седмиците на бременността се различават от бъдещите майки. Лекарите по подразбиране включват месец точно 4 седмици, така че за период от 35 години за тях е 8 месеца и 3 седмици.

Комфорт от първите дни на живота: ние шие кърпа с качулка за новородено бебе

Анализи

Аксесоари за баня - незаменим елемент в списъка с артикули, необходими за грижа за бебето. Съвременната индустрия за детски стоки предлага на родителите широка гама от текстил, включително много от любимите кърпи на майките с качулки за новородени.

Мога ли да се изкъпя моето бебе след ваксинацията?

Анализи

Родителите са отговорни за здравето на децата си, поради което ясно следват схемата на ваксиниране и не нарушават препоръките, дадени от лекаря. Въпросът дали е разрешено да се организират водни процедури за бебе, което наскоро е било подложено на ваксинация, е изключително актуално.

Здравословна бебешка храна: описание на Hipp смесите за новородени бебета

Анализи

Кърмата е най-доброто хранене за новородени, тъй като съдържа голямо количество хранителни вещества. За съжаление, не всички майки могат да кърмят, така че родителите трябва да изберат: какво да се храни с бебето?

Пилаф с кърмене

Анализи

Plov е едно от най-любимите ястия в Русия и страните от ОНД. В допълнение към това, че е невероятно вкусен и сърдечен, висококалоричният пилаф е много полезен за човешкото тяло.Разбира се, заслужава да се каже, че хранителната стойност директно зависи от съставките, които съставляват ястието.

Пълен списък на нещата, които са абсолютно необходими в новородено бебе и това може да бъде полезно

Анализи

Роузът от рода на първо място изисква внимание и любов към възрастни, грижа и търпение. Но в този ред, знанието няма никакво значение: как да създадете уютно, удобно и безопасно гнездо за новородено.

Мога ли да пия мляко с кърмене?

Анализи

Преди няколко десетилетия лекарите препоръчаха мляко за пиене по време на кърмене. Смята се, че тя стимулира лактацията. Изследванията показват, че тази напитка няма ефект върху количеството кърма и се свързва с нея и изобщо предотвратява лактацията.

Сподели С Приятели