Бременност

Как да изберем биберон за новородено бебе?

Бременност

Бастуначът (dummy) е обект, който симулира зърното, създадено, за да задоволи смучещия рефлекс при новородените. Децата, които са на кърмене, като правило, не се нуждаят от този елемент, защото честите прикрепвания към гърдите напълно задоволяват нуждата от смучене.

Първият скрининг за бременност

Бременност

Скринингът се отнася до проучвания, проведени от сложна група индивиди, в този случай при бременни жени в различно време. Проверката за първия триместър включва ултразвукова диагностика и биохимичен кръвен тест.

Възстановяване след секцио с цезарово сечение: връщаме се към нормалното без загуби

Бременност

За съжаление, не всяка бременност върви без усложнения и завършва с естествени раждания, замислени от природата. Но ние, жените, сме много щастливи да се родим във време, когато можем да станем майки и в случай на сложна бременност.

Достоверно определение на пола на детето с кръв - възможно ли е?

Бременност

Много мъже и жени преди началото на планираната бременност, се опитват да "програма" се на раждане на бебе от определен пол, така че се опитват да изпълняват много "доказани" техники за подбор секс вековна практика.

Първият ултразвук по време на бременност

Бременност

Към днешна дата ултразвукът или ехографията се считат за най-честият, безопасен и високоефективен метод за изследване и оценка на бременността. Тя се основава на принципите на ехолокацията, когато ултразвукът прониква през тъканите, се отразява от тях и показва образа на плода по време на бременност.

40 седмици

Бременност

от бременността до раждането основен Календарът 34 Седмица на бременността едно дете често се хълца34 Седмица на бременността едно дете често се хълцаЗащо едно бебе в утробата на хълцанеМного бъдещи майки през последните няколко месеца на бременността забелязват, че бебето се хълца в корема.

Лук с кърмене

Бременност

Лукът се използва за приготвяне на разнообразие от ястия, включително и тези, включени в ежедневното меню. Смята се, че използването на това зеленчуково растение по време на кърменето разваля вкуса на млякото и кара бебето да откаже хранене.

Първите дни на бременността: усещанията и действията на бъдещата майка

Бременност

Жените, които планират да станат майки с голяма отговорност, се отнасят до усещанията в първите дни на бременността. Гледайки тялото си, те са склонни да виждат признаци за раждането на нов живот.

Месечно кърмене

Бременност

Когато кърмещата майка може да възобнови менструацията след раждане?Времето за възстановяване на менструалния цикъл за всяка жена е чисто индивидуално. Възстановяването на менструацията директно зависи от хормоналния фон на жената, така че темпоралната честота може да варира значително.

Списък на най-добрите формули за мляко без палмово масло и ГМО: изберете безвреден хранителен продукт за новородени

Бременност

Много хора, които купуват мляко и други млечни продукти, знаят, че често съдържат палмово масло, което играе ролята на евтин заместител на мазнините.

Слюнка преди менструация

Бременност

Първите признаци на бременност преди закъснението (в ранните етапи)"Може би съм бременна?" - този въпрос често възниква в умовете на жените, които са почувствали някои признаци на бременност в ранните етапи.

Колко седмици трае бременността

Бременност

С 100% точност, няма да можете да определите датата на раждане. Може да се изчисли ПДР възможно най-точно, или в същия ден доставка просто съвпада с изчислената от вас дата, но със сигурност не може да се каже, когато се роди.

Actovegin по време на бременност

Бременност

Стрес, забележимо влошаване на околната среда, умора на тялото - всичко това са врагове номер едно за бременни жени. Малко от бъдещите майки могат да се похвалят, че бременността й е гладка и не е трябвало да приема никакви лекарства и детето винаги е изложено на риск.

След Раждането
Сподели С Приятели