Бременност

Определяне на пола в ранна бременност

Бременност

ДНК анализът точно определя пола на фетуса. Ако се намери Y хромозома, тогава сексът е мъжки, ако не е намерен, тогава женската хромозома. Този тест олицетворява усъвършенстваната технология - анализът на ДНК на плода, открит в кръвта на майката.

Обмяна на карта на бременна жена: каква е тя?

Бременност

Картата за размяна на бременни жени е документ на всяка бъдеща майка. Тя се издава в консултациите на жените. Тя съдържа информация за текущата бременност, с помощта на която лекарят дава обективна оценка на здравословното състояние на жената в труда и избира подходящата акушерска тактика.

Газа на корема по време на бременност

Бременност

Бременността включва много промени в тялото. Те се срещат както вътрешно, така и външно. Много въпроси при жените причиняват появата на лента на стомаха. По същество това е тъмно и остава дълго време.

Вредни ядки или това, което може да бъде опасно фъстъци по време на бременност

Бременност

Дори безусловно полезните храни по време на бременност трябва да се използват с повишено внимание, много от тях могат да повлияят неблагоприятно на плода или да причинят спонтанен аборт.

Артроза при бременност: при първите признаци, консултирайте се с лекар!

Бременност

Процесът на бременност със ставна артроза е сложен, тъй като обхватът на лекарствата, използвани в терапията, се стеснява.Една жена в това състояние и с тази диагноза трябва да бъде под постоянната грижа на ревматолог, курсът на лечение от стандартния е леко различен.

Аутизмът може да бъде диагностициран по време на бременност

Бременност

Всъщност според изследователите през второто тримесечие на бременността можем да приемем, че детето ще бъде аутистично.Децата с това заболяване В началото на втория триместър тялото и мозъкът се развиват интензивно.

Pinosol за кърмещи майки

Бременност

За да бъде бебето здравословно, се препоръчва да се дава на майчиното мляко най-малко една година - това ще позволи на организма на бебето правилно да образува и развие добър имунитет.

Dufalac за новородени: ефективен и безопасен от първите дни от живота

Бременност

Мекониумът или първородните изпражнения по време на първите дни от живота на бебето постепенно се превръща в истински изпражнения.Честотата на изпражненията на бебето до 1-1.5 месечна възраст е 5-7 пъти на ден, а след 3 месеца - 2-3 пъти на ден.

След Раждането
Сподели С Приятели