Бременност

Бинтове за бременни жени

Бременност

Препоръчителна цена на дребно 1000 RUR
структура
памук - 89%, еластан - 11%
размер
100-104 / 108-112 / 116-120 / 124-128
описание
Bandage за бременни жени или пренатална превръзка-корем.

Иван чай по време на бременност

Бременност

Билките винаги са били добра основа за варене на чай. В Русия те са били използвани за укрепване на имунитета, повишаване на издръжливостта, предотвратяване и лечение на настинки.

Kissel по време на бременност: колко и какво?

Бременност

Бременността е особено чувствително състояние на тялото на жената, когато се променя хормоналната среда и с нея настроението, цялостното благосъстояние.Промяна и структура на храненето, желания за храна, предпочитания и предпочитания.

Всичко, което трябва да знаете за теглото и височината на новородено бебе

Бременност

Първите и най-важните фигури на уважаваната бюфетка, която държите за цял живот, са теглото и височината на вашето дете. Теглото на новородено бебе е основният индикатор за здравето на бебето.

Elevit

Бременност

Инструкции за употреба:Цени в онлайн аптеките:Elevit е препарат от група мултивитамини, съдържащи макро- и микроелементи.Фармакологично действиеElevit е комплекс от най-важните микро- и макро елементи.

Зеле по време на бременност

Бременност

Зеленчуци по време на бременност - продуктите са полезни, защото почти всички от тях са нискокалорични, богати на витамини и минерали. Но различните видове имат своите особености и правила за употреба по време на бременност.

Етапи на кърмещи бебета и особености на тяхната рехабилитация

Бременност

Терминът "недоносеност" се използва, когато детето се появи преди 37-тата седмица на бременността с телесно тегло под 2,5 кг. Ако бебето тежи по-малко от 1,5 кг - това е екстремен показател и дълбоко недоносеност.

Как и защо да масажирате шията на бебето?

Бременност

Новороденото бебе започва да познава света около него. От три седмици, лежащи на корема преди хранене, детето вече се опитва да вдигне главата.За много бебета това не дава много удоволствие, те бързо се уморяват и започват да бъдат капризни.

Какви дейности за бременни жени през втория и третия триместър ще запазят фигурата и ще улеснят доставката?

Бременност

Бременността и спортът са напълно съвместими неща и две ценни ивици не са причина да преустановите тази полезна дейност, ако сте били ангажирани в нея преди бременността.

Методи за анализ на пола на дете

Бременност

Много родители, след като научат, че скоро ще имат дете, се чудят кой ще бъде - момче или момиче? Но ако за повечето двойки това е просто естествено любопитство, то за някои семейства определянето на пола на едно дете е задължително.

Запек след раждането: видове и лечение

Бременност

Жената, която носи бебе, може да издържи на неправилното функциониране на тялото, причинено от бременността: болки в гърба, киселини, гадене, подуване и т.н. В края на краищата, за нея сега целта е да се роди здраво дете.

След Раждането
Сподели С Приятели