Новородените

17 дневен цикъл, който се получава по време на бременност

Новородените

Ден на цикъла и признаци на бременностВ тази статия ще говорим за най-ранните признаци на бременност, които много жени, особено тези, които не са първият месец, планиращи да заченат дете, се чувстват само няколко дни след оплождането.

Първият ултразвук по време на бременност

Новородените

Към днешна дата ултразвукът или ехографията се считат за най-честият, безопасен и високоефективен метод за изследване и оценка на бременността. Тя се основава на принципите на ехолокация, когато ултразвукът прониква в тъканта, се отразява от тях, и показва изображението на плода по време на бременност.

Реставраторна гимнастика след раждане - 14 прости упражнения

Новородените

Понасянето на детето и неговият вид на светлината, макар и да са естествени физиологични процеси, но тя не преминава през тялото без следа. След раждането, тялото задължително трябва да се възстанови, поради увеличеното натоварване е отслабен тонус на коремните мускули, перинеум, може да напредва започнала в проблеми на бременността вени.

Горчица по време на бременност: само вътре, и само леко!

Новородените

По време на бременността всяка жена иска да добави нещо специално към нейната диета.Случва се, че наистина искате някои подправки или подправки. Въпреки това, не всички подправки могат да се консумират по време на бременност.

Ползите от козе мляко в кърменето

Новородените

Доказано е, че козе мляко е много по-безопасно от кравето мляко, защото рядко причинява алергия и отрицателна реакция при децата. Докато краве мляко често причинява колики и хранителни алергии при кърмачета.

Хълцане по време на бременност: причини и средства за лечение на заболяване

Новородените

Бременността е един от най-важните етапи в живота на всяка жена. Бъдещата майка е внимателна към здравето си, съблюдава режима на деня и е нервна, веднага щом се счупи обичайната рутинна процедура или преди да настъпят тревожните физиологични процеси.

Как да приготвяме лайка за къпане на новородено и за какво е тя?

Новородените

Прочетете още:Как да поставите клизма върху новородено дете - процедуратаКак правилно да вратовръзка прашка шал за новородено: основни техникиКак да стерилизирате бебешките бутилки - всички начини на стерилизацияЗдравейте, скъпи читатели!

Смес "Nan OptiPro 1": рецензии на педиатър

Новородените

За новородено бебе майчиното мляко е идеалната храна, съдържаща всичко необходимо за пълно развитие и растеж. Лекарите препоръчват кърменето на бебето изключително до 6 месеца и, ако е възможно, да продължи кърменето дори след въвеждането на допълнителни храни.

Авокадо по време на бременност

Новородените

Много диетолози са склонни да смятат, че трябва да ядем само плодовете им, т.е. тези, които са характерни за нашата климатична зона. И екзотични, например, вар, киви, авокадо, не препоръчваме да ядете.

Linex за бебета

Новородените

Линията за новородени е идеално решение за храносмилателни проблеми. Може да се използва веднага след раждането на бебето. Лекарството също така помага да се подобри състоянието на пациента в по-напреднала възраст.

Сподели С Приятели