Новородените

Наистина чудотворните омега-3 мастни киселини са нюанси на кърменето

Новородените

Мадона и дете - една от най-вдъхновените образи в изкуството. Но за кърмеща майка беше красива не само в картините на великите художници, но и в реалния живот, той трябва да компенсирате загубата на хранителни вещества, витамини, макро- и микроелементи, полиненаситени мастни киселини.

Прилагане на препарата No-Shpa в ранна и късна бременност

Новородените

Сред лекарствата, които се използват широко по време на бременност, No-Shpa заема специална позиция. Като мощен антиспазматик, това лекарство елиминира всички неприятни и болезнени усещания, свързани с временно разрушаване на функциите на стомашно-чревния тракт при бременните майки.

Ягода по време на бременност

Новородените

С началото на бременността, предишният живот на жената е явно подлежащ на адаптиране. Сега се опитвате да имате повече почивка и радост, по-малко умора и нервност и по необходимост - по-добре да ядете.

Мога ли да приема аспирин с кърмене?

Новородените

По време на бременност, както и при кърмене, младите жени са податливи на различни настинки. Това се дължи на намаляването на имунитета.Често настинките се съпътстват от повишаване на телесната температура.

Целина по време на бременност

Новородените

Ароматният зелен зеленчуков зеленчук отдавна се превърна в редовен член на нашето меню. В този случай всички части са подходящи за храна. От него се приготвят супи и салати, използвани като странични ястия и като самостоятелно ястие.

Банани по време на бременност - добри и лоши

Новородените

Храненето на бременна жена трябва да се промени напълно, защото сега тя е отговорна не само за тялото й, но и за трохата, която расте в утробата. В храненето на бременна жена трябва да бъдат млечни продукти, зеленчуци, плодове, плодове, зеленчуци, риба, месо, зърнени култури.

Банани по време на бременност

Новородените

Бременността е време, когато много жени планират диетата си. Започнете да се интересувате от въпроса "Мога ли да използвам този продукт"? Често в "областта на подозрение" попадат и обича досега банани.

Амфетамин и бременност

Новородените

Здравейте Имам много интимен въпрос.Във връзка с нощния начин на живот и нощен труд не ми се наложи да вземам дрога, амфетамин. В същото време бащата на детето е направил това. На 3 седмици научих за бременност.

След Раждането
Сподели С Приятели