Планиране

В басейна в ранните етапи: мога ли да ходя бременна и какви упражнения да избирам?

Планиране

Всички бъдещи мумии трябва да се грижат за здравето си, за да го дадат на бебето си. Често има въпроси, но дали си струва да се прави спорт, е възможно бременните жени да отидат на тренировки и да посетят например плувен басейн.

Горчица по време на бременност: само вътре, и само леко!

Планиране

По време на бременността всяка жена иска да добави нещо специално към нейната диета.Случва се, че наистина искате някои подправки или подправки. Въпреки това, не всички подправки могат да се консумират по време на бременност.

Артишокът по време на бременност: истинско лекарство за токсимия!

Планиране

Има широко разпространено мнение, че токсикозата по време на бременност е стандартен феномен в живота на жената.В действителност това е патологично състояние на тялото, което се дължи на прекомерното напрежение на органите.

Мама по време на бременност: всичко е за и против

Планиране

Преди две хиляди години народната ориенталска медицина даде на света универсално лекарство за сериозни заболявания.Планински восък, по-известен като мумии, в неговия състав има цял склад от микроелементи, аминокиселини и няколко вида метали, етерични масла и до 30 химически елемента.

Направете масажни крака - за благополучие и правилно развитие

Планиране

Масажът има многофункционално въздействие. В края на краищата мускулите се разтягат, стимулират се нервните окончания и биологично активните точки и се регулира работата на лимфната и венозна системи.

Аутизмът може да бъде диагностициран по време на бременност

Планиране

Всъщност според изследователите през второто тримесечие на бременността можем да приемем, че детето ще бъде аутистично.Децата с това заболяване В началото на втория триместър тялото и мозъкът се развиват интензивно.

Какъв вид месо може да лактира?

Планиране

Кърмещата майка често пита дали е възможно да се яде този или онзи продукт. В края на краищата, често нова храна причинява храносмилателни нарушения и колики при новородено, а понякога и алергии.

Ние се грижим за нашето бебе: възможно ли е да се къпе детето, когато кашля с температура и без

Планиране

През първите месеци на живота незрелата имунна система на новороденото го прави уязвим на настинки. За периода на настинка, придружен от кашлица, педиатрите забраняват къпането на бебето.

Как да се откажете от пушенето по време на бременност

Планиране

Прекратете пушенето по време на бременност и да сведе до минимум негативните последици за себе си и детето е много трудно за пушача. Те издържат на периода на бременността много по-трудно и болезнено от момичетата, които не пушат.

Патладжан по време на бременност

Планиране

Патладжана също се нарича badrijan или синьо. Родината му е тропиците на Индия, а в Европа тази едногодишна култура се отглежда от 13 век. Ние сме свикнали с лилавия цвят на патладжаните, но днес има много разновидности от различни цветове: бяло и черно, жълто и кафяво.

Банани по време на бременност

Планиране

Бременността е време, когато много жени планират диетата си. Започнете да се интересувате от въпроса "Мога ли да използвам този продукт"? Често в "областта на подозрение" попадат и обича досега банани.

Как да успокоим новороденото. Успокояваща билка за плуване на новородени

Планиране

Всички ние рано или късно мечтаем да се върнем в детството, в дълъг, безгрижен живот. За съжаление, трябва да заявим факта, че децата, като възрастните, са подложени на стрес и нервно претоварване.

Атентална и постнатална универсална превръзка

Планиране

На пазара на ортопедични продукти продуктите за жени заемат доста голям сегмент. Купувачите могат да избират различни аксесоари не само за корекция на цифрите, но и за поддържане на здравето в определени моменти от живота.

Сподели С Приятели