Раждане

Мумията по време на бременност

Раждане

Мумията е напълно естествено средство за защита. Той се използва активно при лечението на различни заболявания. Продуктът е планински катран, в който има вещества от органичен и неорганичен произход.

Определяне на бременността с йод

Раждане

Днес тестът за бременността не е изненадващ - тест ленти, мастилено-струйни тестове, ленти, в различни дизайни. Но не винаги е било така, но да се опитаме да отгатнем предположенията им за евентуална концепция, която жените търсят през цялото време.

Защо дете хълца в корема на бременна жена

Раждане

Бременността е естествено условие за една жена. В него се развива нов живот.Бъдещите майки слушат всяко движение на бебето.Най-късно, два или три месеца преди раждането, майката чувства не само движенията на детето, но и признаците на хълцането му.

Липсата на токсикоза при бременност - приказка или реалност?

Раждане

Много жени в ситуацията са абсолютно сигурни в това при бременност, токсикозата е постоянен и незаменим феномен.И наистина, много от нераждали жени разказват истории за това как всяка сутрин и вечер те постоянно измъчван от пристъпи на гадене, както по-рано любими храни изведнъж започнаха да предизвика силна антипатия като постоянно замаян и усещат тежко болни...

Изпитване Clearblue компактно

Раждане

Момичета, тествайте ясната яркост, как да го направите? Легнете / не ClearBlue компактна брак За тестовете Clearblue Бях показан добър плюс с 8-9 dp, а електронният клибар писа, че съм бременна.

Защо майката често хълца

Раждане

Много жени в позицията на третото тримесечие, до раждането чувстват не само моторната активност на детето, но и хълцането, възприемани като ритмични постоянни трепери.Те могат да се появяват по различно време.

Един труден въпрос: Мога ли да се изкъпя в бебе?

Раждане

Ежедневното къпане на бебето е задължителна хигиенна процедура, чиято спешност е под въпрос, ако детето има треска. За да се разбере дали е възможно да се извършат водни процедури, е необходимо да се установят причините за температурната промяна.

Новородените с изключително ниско телесно тегло (ENMT)

Раждане

Терминът изключително ниско телесно тегло се определя като тегло при раждане по-малко от 1000 g. От всички недоносени бебета, децата с ENMT са най-ранни по отношение на бременността, гестационната им възраст е 27 седмици или по-малко.

Народно ранно откриване на бременност

Раждане

Как да определите бременността по популярни начини

Други статии за това как да се определи бременността:

Ектопична бременностДнес можете да определите бременността по различни начини: тест, тестове и т.н.

Боровинки по време на бременност: богати на витамини и желязо

Раждане

Жената, която чака появата на детето си, става по-взискателна от храната, от съдържанието на полезни вещества в нея. В крайна сметка продуктите в този прекрасен период оказват влияние не само върху нейното тяло, но и върху нарастването в утробата на бебето.

Сподели С Приятели