Раждане

Силно болки в гърдите по време на бременност

Раждане

Когато гърдите започват да нараняват по време на бременностСъстоянието на бременността винаги е ново усещане, но не винаги приятно. От самата концепция много жени започват да се притесняват за различните болки и дискомфорт, характерни за новата ситуация.

Пълен списък на неща за новородено бебе

Раждане

Преди раждането жената получава много тревоги: трябва да подготвите всички документи, да съберете нещата си, да посещавате редовно лекаря, но не трябва да забравяте за нещата, които вие и вашето новородено бебе ще имате нужда.

Портокалов сок по време на бременност

Раждане

Портокаловият сок дава жизненост. Напитката подобрява активността на мозъка. Портокаловият сок е богат на аминокиселини, съдържа витамини А, К, Е, В.Състав на продуктаВ портокалов сок има и пектинови вещества, които влияят положително върху работата на храносмилателния тракт.

Колко често трябва да се къпя едно новородено

Раждане

Банийки за новородено е много важен процес, който не само е необходим за поддържане на хигиената. Той развива скелета и мускули, укрепва нервните клетки и имунитета, успокоява и релаксира, подобрява съня и апетита на бебето.

Розмарин: полезни свойства и противопоказания

Раждане

Розмаринът е вечнозелен храст, който принадлежи към семейството на клиринговите растения. Родната земя на растението е средиземноморският басейн. Дивите видове от това подправки все още могат да се намерят в Северна Африка, на остров Кипър и в Турция.

Хранене на кърмачка: мога ли да добавя рибено масло?

Раждане

След раждането на дете, жената трябва да се грижи специално за диетата си. Организмът на кърмещата майка е отслабен след бременност и раждане, много сила и нервна енергия отиват да се грижат за бебето, в допълнение към тези сериозни ресурси изисква лактация.

Възможно ли е прополис по време на бременност?

Раждане

Дали е възможно при бременност?Чакането на дете, разбира се, е времето, когато всяка жена трябва да даде здравето си възможно най-много време и енергия. И различните продукти на пчеларството стават верните помощници в това.

Лук с кърмене

Раждане

Лукът се използва за приготвяне на разнообразие от ястия, включително и тези, включени в ежедневното меню. Смята се, че използването на това зеленчуково растение по време на кърменето разваля вкуса на млякото и кара бебето да откаже хранене.

Методите на хората за определяне на бременността: вярвате или не?

Раждане

Една жена, която мечтае за майчинство, иска да намери доказателства за позицията си възможно най-рано. Днес съществуват много научни медицински методи, които позволяват диагностицирането на факта на зачеването през първите седмици.

Ацикловир при кърмене

Раждане

Ацикловир е антивирусен агент, предписан за инфекция с херпес вирус. Мога ли да използвам Ацикловир в кърменето?Кой си ти?Това лекарство е отлично антихерпетично лекарство. Той действа срещу варицела, херпес зостер, херпес.

Коя смес от NAS трябва да избера за новородено?

Раждане

Храните за кърмачета ", Националната академия на науките» ( «NAN»), издадени загриженост Nestle и продължава да работи по подобряването на храните за кърмачета, чрез прилагане на теоретичните знания и резултатите от задълбочени проучвания, за да се създаде продукт, възможно най-близо по състав на майчиното мляко и позволява храна за децата в случай на отсъствие или невъзможност за кърмене,

Сирене по време на бременност

Раждане

Сиренето е вкусен, висококалоричен продукт, толкова възлюбен от много бременни жени. Сортовете от сортовете правят сиренето един от най-желаните продукти на масата, както през делничните дни, така и по време на празниците.

Банани по време на бременност

Раждане

Бременността е време, когато много жени планират диетата си. Започнете да се интересувате от въпроса "Мога ли да използвам този продукт"? Често в "областта на подозрение" попадат и обича досега банани.

Менюто на детето от 5 месеца върху изкуствено и торакално хранене: диета в таблици

Раждане

Пет месеца е възрастта, когато родителите на здраво бебе започват да планират въвеждането на допълнителната диета. Ако все още имате всички трохите нужди са напълно удовлетворени с кърма или адаптирано мляко смес, сега диета трябва да стане по-разнообразна, за да отговори на нуждите на растящия организъм, и му предоставя всички необходими ресурси.

Сподели С Приятели