Раждане

Как да забременеете с близнаци

Раждане

Има ли хапчета за забременяване с близнаци? мастноразтворими витамини "А", "D" и "E". фолиева киселина; лекарството AEVIT.Как и кога е по-лесно да забременеете с близнаци?

Грижа за новороденото в болницата

Раждане

Първите дни след раждането на дете са много трудни. Детето се превръща в нов непознат свят, където се очаква не само от любяща майка, но и от невероятен брой непознати преди това микроби и вируси.

Басейн за бременни жени

Раждане

Бъдещите майки по време на бременност се опитват внимателно да наблюдават здравето си, да ядат здравословни храни и да упражняват - като цяло предприемат редица дейности, които имат благотворен ефект върху здравето на плода.

Списък на най-добрите формули за мляко без палмово масло и ГМО: изберете безвреден хранителен продукт за новородени

Раждане

Много хора, които купуват мляко и други млечни продукти, знаят, че често съдържат палмово масло, което играе ролята на евтин заместител на мазнините.

Възможно ли е умишлено да се замислят близнаците по естествен начин?

Раждане

Раждането на близнаци винаги е двойна радост. Много двойки искат да имат близнаци или близнаци. Тази статия ще ви помогне да разберете дали е възможно да се замислят близнаците по естествен начин.

Как да забременеете с близнаци

Раждане

Близнаците могат да произхождат от тялото на една жена по два начина. Зрели близнаци се получават, когато яйцето е разделено на ранен етап, вероятността за раждането им е около 25% от всички близнаци.

Мама по време на бременност: всичко е за и против

Раждане

Преди две хиляди години народната ориенталска медицина даде на света универсално лекарство за сериозни заболявания.Планински восък, по-известен като мумии, в неговия състав има цял склад от микроелементи, аминокиселини и няколко вида метали, етерични масла и до 30 химически елемента.

Какао по време на бременност

Раждане

Бъдещите мумии понякога искат (или често) да се лекуват с някои вкусни. Но възниква веднага въпросът: "Мога ли да го направя сега?". Така че с вкусна напитка от детството - какао.

Оптимална температура на водата за къпане на новородено бебе

Раждане

Банийки бебе е не само хигиенна процедура. Тя дава на детето удоволствие и психологически комфорт, малък, но полезен физически товар, помага за установяване на контакт с майката и околния свят и също така укрепва здравето и темперите.

Прилагане на препарата No-Shpa в ранна и късна бременност

Раждане

Сред лекарствата, които се използват широко по време на бременност, No-Shpa заема специална позиция. Като мощен антиспазматик, това лекарство елиминира всички неприятни и болезнени усещания, свързани с временно разрушаване на функциите на стомашно-чревния тракт при бременните майки.

Viburnum по време на бременност

Раждане

Много от лечебните свойства на Калина са били чути. Трудно е да се намери заболяване, на което не може да се прилага калий. Това е уникално растение, защото всичко в него има лечебни свойства: плодове, цветя, листа, кори, корени и дори кости от плодове.

Общ масаж за дете

Раждане

Масажът е лечебен и профилактичен начин на положително влияние върху човешкото тяло от незапомнени времена. Дори древните египтяни са знаели и ефективно са използвали техники за потискане, за да подобрят благосъстоянието на своите жители.

Извара по време на кърменето: полезни свойства

Раждане

Кърмещата майка внимателно следи диетата по време на кърменето. В края на краищата женското меню пряко засяга здравето и здравето на бебето. През първите шест месеца тялото на новороденото се адаптира към новите условия.

Сподели С Приятели