Тестове

Какво трябва да вземете с вас в болницата: точен списък на необходимите неща за майката и новороденото

Тестове

Терминът раждане се приближава и бъдещата майка започва да се събира в болницата. По-добре е да подготвиш всичко по-рано, отколкото да бързаш с нещо, което не трябва да поставяш, и после да се разочароваш.

Анемия при недоносени бебета

Тестове

При недоносени деца тялото все още не е напълно узряло. Следователно, тя не е адаптирана към независимото съществуване. Качественият и количественият състав на кръвта при тези деца ще се различава в редица признаци.

Възможно ли е умишлено да се замислят близнаците по естествен начин?

Тестове

Раждането на близнаци винаги е двойна радост. Много двойки искат да имат близнаци или близнаци. Тази статия ще ви помогне да разберете дали е възможно да се замислят близнаците по естествен начин.

Антицелулитен крем по време на бременност

Тестове

Всички жени искат да бъдат красиви, но по време на бременност повечето от тях се сблъскват с проблеми, за които нямат представа преди...В тялото на бременна жена се натрупват веществата, необходими за развитието на плода.

Фасул по време на бременност: може или не?

Тестове

Фасулът, този прекрасен представител на семейството на бобовите растения, отдавна е заемал почетно място в храната на много народи по света. Без него, че е трудно да си представим една латиноамериканска, азиатски, кавказки кухня, както и най-близките ни съседи - украинци, молдовци и българи - я използват за своите ястия.

Маникюр и педикюр по време на бременност: струва ли си?

Тестове

По време на бременността една жена иска да бъде особено красива. Но всяка процедура повдига съмнения, няма ли да навреди на бебето?Има мнение, че е невъзможно да се направи педикюр и маникюр по време на бременност.

Как да разберем, че едно дете в хълцане на матката

Тестове

По-близо до началото на втория триместър на бременността, повечето от очакваните майки започват да изпитват нови усещания в коремната кухина. Една жена, която има бебе за първи път, не може веднага да разбере, че тези усещания са последица от вътрематочен хълцане.

Как да стигнете по време на раждане: няколко правила за по-лесно раждане!

Тестове

Детското раждане е сериозен тест не само за една жена, но и за нейното бебе.От начина, по който бъдещата майка ще може да се събере, опитвайки се да направи всичко, за да гарантира, че трудът и раждането са възможно най-естествени, зависи скоростта на раждане и болката в тях.

Изберете смес без палмово масло за новородени: рейтинг на топ 5 производители

Тестове

Палмовото масло се използва от няколко десетилетия в производството на бебешка храна. През последните години обаче започна активно да обсъждаме вредата / употребата на този нефт, включително и в детската храна.

Зеле по време на бременност: ползите от зеленчука и неговия сорт

Тестове

Жената в периода на носене на дете е полезна за зеле от всички сортове. Този зеленчук е източник на микроелементи и витамини, които спомагат за запазването на тонуса на бъдещето на мама, за справяне с летаргия и умора.

Ритмични трепери в корема по време на бременност

Тестове

Защо детето хълца в корема на майка си?Най-дългоочакваният и запомнящ се момент за цялата бременност е първото разбъркване на бебето. Но колкото по-близо е началото на третото тримесечие, толкова по-често жената е изправена пред нови активни движения.

Как да шиете собствено спално бельо в бебешко кошче за новороденото си

Тестове

Някои млади майки се чудят: какво е по-добре - да легнете в детско креватче с ръце или готови покупки? Решаването на този въпрос е напълно индивидуално, защото ако майката може да шие и иска да направи красивото и оригинално бельо за бебето си, тогава ще предпочете да го направи сама.

Базил по време на бременност

Тестове

И в периода на носенето на бебето жената иска храната да е вкусна и ароматна. И за това има билки и подправки, подправки и аромати. Но всички те са полезни за бременност? Какво трябва да знаете за използването на босилек от майка ви по време на бременност?

Защо майката често хълца

Тестове

Много жени в позицията на третото тримесечие, до раждането чувстват не само моторната активност на детето, но и хълцането, възприемани като ритмични постоянни трепери.Те могат да се появяват по различно време.

Развитие на недоносено бебе месеци до една година

Тестове

Бебетата, които са били родени преди очакваното време, се развиват малко по-различно от бебетата на пълно работно време. Тяхното развитие е с по-бързи темпове, а вече до година преждевременното бебе практически не се различава от трохата, която се е родила навреме.

Сподели С Приятели