Тестове

Кетанов с кърмене

Тестове

Почти всяка нова мама ще направи всичко възможно, за да нахрани бебето по естествен път възможно най-дълго. Кърменето е много важно през първата година от живота на всяко дете.Въпреки това кърменето има един недостатък: кърмещата жена трябва да се придържат към строга диета, да не се яде храни, които могат да предизвикат подуване на корема малки коремчета и други неприятности.

Как да носите постнатална превръзка и имате ли нужда от нея изобщо?

Тестове

Изглежда, че най-лошото е зад гърба ни, трудове са повече, че е време вече да се мисли за себе си, трябва да се отпуснете, да се подмлади, и бъдете търпеливи, тъй като само първият етап приключи, и колко по-вероятно да бъде напред.

Какво трябва да вземете с вас в болницата: точен списък на необходимите неща за майката и новороденото

Тестове

Терминът раждане се приближава и бъдещата майка започва да се събира в болницата. По-добре е да подготвиш всичко по-рано, отколкото да бързаш с нещо, което не трябва да поставяш, и после да се разочароваш.

Стомахът боли при кръвосмешение

Тестове

От раждането на новородено бебе всяка млада майка е изправена пред редица трудности, които възникват в нейното здраве и благополучие. За периода на бременност и кърмене не е необичайно жената да изпитва дискомфорт и болка в стомаха.

Един труден въпрос: Мога ли да се изкъпя в бебе?

Тестове

Ежедневното къпане на бебето е задължителна хигиенна процедура, чиято спешност е под въпрос, ако детето има треска. За да се разбере дали е възможно да се извършат водни процедури, е необходимо да се установят причините за температурната промяна.

Защо се нуждая от витамин В6 по време на бременност?

Тестове

Витамин В6 (пиридоксин) помага на човек да смила протеини, мазнини и въглехидрати, които са попаднали в тялото му. Той също така участва в образуването на нови еритроцити, антитела и невротрансмитери, което е жизненоважно за вътрематочното развитие на мозъка и нервната система на детето.

Съвети за родителите, до каква възраст трябва да се къпете детето си всеки ден

Тестове

Когато нов член на семейството се премести от родилния дом в апартамент, младите родители са изправени пред редица трудности, свързани с организацията на пространството и живота на бебето.

Млечни смеси: списък и описание

Тестове

Смеси без мляко се използват за хранене на деца, които имат тази или тази хранителна алергия. Най-често това алергия към протеини от кравето мляко. Смесите без мляко просто не съдържат компонентите, които причиняват тази алергия - белтъчини и лактоза.

Мога ли да забременея, докато приемам противозачатъчни хапчета?

Тестове

Мога ли да забременея, докато приемам противозачатъчни хапчета?Мога ли да забременея, докато приемам противозачатъчни хапчета? Това би било глупав въпрос, защото всички медии и лекари твърдят, че това са орални контрацептиви - най-надеждната защита срещу нежелана бременност.

Как да се отървем от стреса? Най-добрите упражнения за премахване на тона на матката по време на бременност

Тестове

При бременност често се появява такъв неприятен симптом като тонуса на матката. Какво е то, защо възниква и е възможно да се бие с тона с помощта на упражнения?

Ранни признаци за бременност

Тестове

Физиологични промени в тялото на една жена през първата седмица на бременността, усещанията за бъдеща майка, които се срещат при повечето жени.Най-точните признаци на концепцията, която се е състояла, са, разбира се, тест с такива дългоочаквани две ивици и липса на менструация.

Соево по време на бременност

Тестове

От древни времена, градински чай се оценява като лек за всички болести. Спектърът на градински чай върху тялото има ефект толкова широка, че в различните страни по различно време се е наричал и все още се нарича "свещена билка", "спасител на живота" и "безсмъртие билка".

Защо майката често хълца

Тестове

Много жени в позицията на третото тримесечие, до раждането чувстват не само моторната активност на детето, но и хълцането, възприемани като ритмични постоянни трепери.Те могат да се появяват по различно време.

Мога ли да изсуша моята кърмачка?

Тестове

Жените, които наскоро са станали майки и кърмачки, обръщат специално внимание на диетата си. В крайна сметка дори и най-безобидните продукти могат да навредят на здравето на детето.

Furuncle по време на бременност: самолечението е противопоказано!

Тестове

Фрункули по кожата винаги оставят неприятно впечатление, но дори по-лошо, ако се появят по време на бременност.Процесът на тяхното формиране не се различава от стандартния ход на болестта и е необходимо да се вземе предвид факта, че организмът претърпява силна реконфигурация през този период.

Сподели С Приятели